Bio & barn

Idag rusar jag efter jobbet direkt till biografen, ja jag och vår dotter Amoranda ska på premiär på STAR WARS – The Last Jedi!!!

Nu undrar ni förstås hur den var och utan att avslöja något så ger jag den MMMM. Jag älskade ”The Force Avakens” från 2015 och i denna  film så ser vi henne igen, Daisy Ridley som lyser som en stjärna! (tja vi ser även gudomligt snygga Adam Driver och John Boyega/ som driver alla män att bli homosexuella bara genom att titta på dem)

Bäst ändå är att få vara med sin dotter, se på film och äta plockgodis, ja vi har en procedur att vi får välja 10 godisar var till en film (denna gång plockar hon ut mina) Det är ju helt underbart att spendera tid med sina barn! Aidan (den äldste) träffar jag ju rätt ofta på hemma-hos-middagar men mitt hjärta längtar efter min norske son Armand som bor i Stavanger… Idag har vi textat lite, med det känns bara som en aptitretare. Lille store Armand, kom snart till oss – I love you!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.