Firmafest

Det är fredag och efter jobbet så hinner vi knappt lägga ner kammarna innan det är dags att rusa till första anhalten av firmafesten. Den blir på Bistro Norrland!

View this post on Instagram

#party with @saxochmaskin #hairdressers #theverybest

A post shared by Sax & Maskin (@saxochmaskin) on

Efter den goda goda maten så stundar Norrbottensteatern och föreställningen ”De 39 stegen” Det hela är en sorts fars-kriminalare där fyra skådespelare i ett rasande tempo tar oss med på ett lustfyllt spiondrama i Storbritannien. Egentligen så är jag inte någon fars-människa, men även om jag är dödstrött då jag sätter mig ner i stolen så får jag ny energi av de otroligt duktiga skådespelarna! Se de (medan den ännu rullar)

Tack för denna fantastiska firmafest, I love you Sax & Maskin!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.