Tisdags timmar…

Ibland är det svårt att skriva nåt om varje dag, i rädsla att man ska återupprepa sig. Ja jag är dessutom världsbäst att återupprepa bra saker, så min frukost-grönsaks-jos, min lunch-soppa och någon form av träning håller jag hårt fast vid. Det som skiljer denna tisdagen från andra dagar är att Mon ami Mió Music-projektet kryper närmre och de åtta låtar som jag skrivit och som ska spelas in, håller på att ta form. Dear Martin, Armand Amandeus Evanne och Eve Schilken sänder underbara smakprov och jag njuter ner i tårna. Den låt som jag själv ska spela in är supersvår att träna på då jag ännu inte kan ta en ton (efter Nice-förkylningen) så jag får liksom nöja mig med att spela piano.

Efter jobbet så bokar jag och Erique en liten gå-ut-och-ta-ett-glas-vin-möte (det blir faktiskt två) och vi tar ikapp och har kul med varandra på Cg:s. Vi försöker ta en bild tillsammans och det är svårare än man tror. Då Erique är ebony-grann och jag ivory-grann så har kamerans ISO svårt att inte A: Göra Erique till en helsvart skugga eller B: Göra mig till ett genomskinligt spöke. Utan för kommunhuset finner vi tillsist en gul ljus-girlang som gör vår skönhet rättvisa!

Tack tisdag för allt, tack Erique för allt. Nu väntar onsdagen med något gammalt, något nytt men först ska jag bara sova några timmar och ta det lugnt. Amen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.