Detox Tisdag + medföljande Armand Amadeus Evanne soundtrack

Det är dag 2 i min detox och det händer något i kroppen. Magen är mycket plattare och det lägger jag på plus-sidan. Sen känns min kroppstemperatur lägre och jag skakar lite och klär på mig massor av kläder. Det adderar jag på minussidan (och då tänker jag inte ens skriva om sörjan som kommer ut på toa) Dessutom har en sprängande huvudvärk uppenbarat sig men som går bort då jag tjuv-dricker espresso. Efter jobbet så ökar jag kroppstemperaturen genom att bege mig till gymet. 75 kg – är jag redo?

View this post on Instagram

#herewego #75kg #liftit #gym #fitness

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Hemma i soffan så drömmer jag mig tillbaka till helgen och till vår älskade son Armand Amadeus Evanne som gjorde ett BEJUBLAT gästinhopp på Loop & Lil-konserten i Ystad. Se så fin han är! (Foto: Anders Wejheden)

Men nu är ni förstås sugna på att höra hur han låter? Mycket nöje!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.