Detox Måndag + medföljande Loop & Lil-soundtrack

Verkligheten känns långt bort från flärdfulla Paris och party-Ystad, ja nu har jag landat i Luleå och mitt vanlig jobb har satt igång. Det enda nya med måndag, tisdag och onsdag är att jag och Zeb går på en detox som min Pt har satt ihop och det ska bli intressant att se hur det går (17.52 = huvudvärk)

Man börjar dagen med något suspekt pulver (alger osv) som man rör ut i vatten, sedan en jos gjord av… ja vad kan det vara? Avacado och nötter kan jag urskilja. Lunchen och middagen är råa grönsaker och förutom 2 joser till så…. thats it! Håll tummarna!

Jag lyssnar Loop & Lil från konserten i lördags och blir på bättre humör. Lyssna så bra de är och då har jag ända bara fångat ljudet med min lilla telefon. Alla behöver i ett måndags-soundtrack!


För mig var ju denna Ystads-kväll extra spännande då jag fick höra min låt (som inte ännu hade något fast namn) som jag skrivit åt Eve (Eva Schilken) i mitt musikprojekt ”Mon ami Mió Music”. Denna sång kommer här framöver att ges ut på ett album och då även med en svensk text. Är ni redo?

Ja här satt jag och försökte filma utan att skaka! Foto: Anders Wejheden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.