Packning påbörjad

Lite trött är jag allt, ja efter lördags-fest stundar söndags-vila. Idag så masar jag mest runt i lägenheten och slö-provar outfits inför nästa veckans resa till Paris:

Jag, Zeb, Chaka-L och Erique käkar lunch tillsammans, men sedan är min ork slut. Nu väntar soffan och ”Så mycket bättre”. Jag vet inte varför denna veckas avsnitt inte biter på mig, ja jag var ju så pepp efter förra veckan. Var Money-brother-Anders-Wendins låtar svårare att tolka eller är det jag som inte är förmögen att ta in idag? Bäst var återigen Tomas Andersson Wij och jag måste säga att det är MYCKET LYCKAT av honom att ta in Niki & the Dove som producenter till detta nya och spännande sound.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.