Beauty på Essere & Girlz-night-de-luxe

När folk gör sig fina för att gå ut så satsar de oftast allt krut på fodralet. När jag ska gå ut så måste jag börja inifrån för att jag ska känna att jag är hel, att min utstrålning ska bli kraftfull. Hur går man tillväga om man går från grunden kanske ni undrar? Ja ni kommer inte så lätt undan som att duscha (fast det ska ni också göra) nej jag räknar även med att ni använder tungskrapa och tandtråd. Två resorb. 45 minuters vila.

Sedan kan vi börja oroa oss om fodralet. MEN innan man tar fram pudervippan kan det vara dags att ta en titt på sin hy, ja inget är vackrare än en välvårdad sådan. Hur gör man det kanske ni undrar? Bra rengöringsmedel, en peeling och bra hudcreme är en bas men sedan kan man behöva gå på en behandling då och då. Jag har ju på sistone mest gjort olika former av lätta syra-behandlingar och microneedling men denna dag går jag på en klassisk ordentlig hudbehandling av duktiga Hanna på Essere!

#treatyoself #beauty

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Nu är varje por urklämd, nu är lystern återvänd och jag är redo för att gå ut. Tusen tack Essere! Jag skriver en snabb tråd om en torsdags-”Girlznight” och Malinne och Chrystella svarar ”ja”. Tjohoo. Vårt bord blir på delikata Bistro Norrland!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.