Årets julklapp? En ringlight!

Vi har fått en ny lekhörna på jobbet. Inklämd i en liten vrå så har vi ställt upp en ”ringlight” där det är tänkt att vi ska fota kunderna och deras fantastiska nya hår och färger. MEN vi har inte rikligt hunnit fota några kunder ännu, för vi har fullt upp med att ta selfies! #strikeapose

#ringlight #strikeapose

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Ju högre man vrider upp ljusstyrkan desto mer blästrar man ut sin hy utan att behöva lägga ner en minut på makeup! Wonderful. Man får en liten suspekt ring runt pupillen (starr?), men det är något man får dras med om man vill vara absolutely fabulous. Detta mina damer och herrar kan mycket väl bli årets julklapp. Eller har ni något annat förslag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.