Målinriktad måndag

Fördriv något ont med något gott… Nja – det var inte så farligt att ha en zombie-bakisdag i går, men jag ämnar inte bli en soffliggare! Denna måndag så cyklar jag målmedvetet iväg till gymet för ännu en drabbning, ja ser ni – jag har ett mål att nå! Målet är att innan nyår kunna lyfta 90 kg i bänkpress (PT-Jimmy har lovat mig att jag då kommer att se atletisk ut) och idag tar jag för första gången (utan att någon står som skydd bakom mig) och klämmer 75 kg. Det är ett mål även det, för det innebär att jag nu kan lyfta min egen kroppsvikt!

#mondaymorning #gym #75kg #herewego #wod #fitness #gayfit #workit

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Efter jobbet så knyter jag på mig förklädet och skapar i köket istället för med saxen. Pappas älgfärs får finhackade oliver och timjan i sig, kryddas och peppras för att sedan stekas till gyllenbruna bollar. De läggs sedan i en sås som jag gjort av stekt gul lök, vitlök, buljongtärning, 2 dl rött vin och 4 hackade tomater (+ kryddor). Såsen har fått koka ihop under hela älgfärs-tillredningen men då bollarna är klara så får de sjuda i 10 minuter. I ugnen så har jag snittat små mandelpotatisar på mitten och låtit dem BADA i olivolja med vitlök, rosmarin, salt och franska kryddor. På 225 grader blir de snart gyllen-knapriga. Bon appétit! Den här veckan börjar fint…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.