Zombie-söndag

What goes up must come down och denna söndag så sjunker jag ner i soffan och sträck-ser RuePaul Dragrace! Jag skapar en smörgåsbuffé till frukost, hinkar kaffe och sköljer mina zoombie-ögon med Clear Eye. Jag lägger inte ut någon bild på mig, nej smörgåsbuffén är vackrare att titta på.

Jag lämnar dock soffan för en Max-måls-lunch bara för att sedan återvända och se vem som vinner säsong 2 av dragshows-racet. Tjooo, det är kul att bubbla upp en lördag och det är skönt att ramla  ihop i soffan en söndag. Allt hänger ihop och vad som väntar mig denna söndagkväll har jag ingen aning om. Hoppas ni har en skön söndag också, vare sig ni är alerta eller zoombies.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.