Del 2: Dollarstore, dollar styr/ VD:n Peter Ahlberg hör av sig

be

Efter gårdagen blogginlägg (som har delats flitigt) om Dollarstore och deras avsaknad av smak samt 2017 års tidsanda – så har jag fått många hejarop. Dollarstores VD (som jag aldrig hört talas om) Peter Ahlberg verkar vara en känd antifeminist (klicka här) och även han har läst inlägget. Jag fick svar i ett nafs!

be

Kära Peter. Jag hade i min fantasi tröstat mig att du kanske var en gammal inskränkt gubbe, men ser nu till min bestörtning att vi nog är jämngamla. Det som förbryllar mig är att du säljer en skylt som gestaltar något straffbart, ett sexuellt ofredande. Är det tillåtet att sälja sådana skyltar ens? Jag menar räknas inte det som uppviglande?

Du reagerar som en gormande skolgosse då du i ditt mail till mig skriver ”Jag har nu bett om ytterligare ny skylt där en kvinna hänger över båset. Känns det mindre ”kränkande”? Kära Peter. Både du och jag borde veta att ett sexuellt ofredande inte är ok vare sig en man eller kvinna står bakom det.

Du skriver att du väljer att ha kvar den gamla skylten i sortimentet och jag i min tur väljer att ALDRIG MER SÄTTA MIN FOT PÅ DOLLARSTORE!

2 kommentarer till “Del 2: Dollarstore, dollar styr/ VD:n Peter Ahlberg hör av sig”

  1. Pingback: Dollarstore, dollar styr/ Det korta minnet & idiotiska manövrar… – Mon ami Mió

  2. Marie-Louise Olofsson

    Ska man skratta eller gråta? Han har ju överhuvudtaget inte förstått problemet! Jag undrar om han ens begriper vad ordet kränkande betyder, eftersom han uttrycker det som ”kränkande”. Du skrev ett bra svar. Även jag kommer att ta passera Dollarstore utan att stanna eller är jag ”lättkränkt” då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.