Dollarstore, dollar styr/ Det korta minnet & idiotiska manövrar…

Minnet verkar vara kort för mänskligheten och jag vaknar upp flera gånger i veckan och slår mitt huvud mot sängkammar-väggen varje gång Trump gör ett nytt vansinnesdrag. Det är bara 72 år sen Hitler kastade in armbindeln, men helt plötsligt blir hans rasistiska kamp även Trumps. Är det dollarn som styr eller är det ondskan själv?

Jag kastbyter ämne, men temat är fortfarande ”det korta minnet och idiotiska manövrar”

För FYRA år sen så slog modiga Luleå-Astrid larm om en kränkande målning på Tunaskolans toalett och rektorn velade först och tyckte det hela rörde sig om humor, men det hela tog hus i helvete och målningen togs slutligen bort. Halleluja! MEN idag har min kompis Lisa fotat av en skylt inne på Dollarstore här i Luleå och motivet är samma som den på Tunaskolan!

Kära Dollarstore, hur tänkte ni nu? Känns det fräscht och 2017? En man som klättrar upp på en toadörr för att skända en kvinna, kränka någon som låst omkring sig för att få vara ifred. Vem har ok:at detta inköp? Finns den här skylten runt omkring vårt land nu? Vem köper denna? Jag blir sååå arg och äcklad av er!

Kära Luleå-Dollar-Stores-personal, nog måste väl någon av er ha sagt till er chef, nog måste väl någon ha mints Tuna-skandalen? Någon? Snälla?

Minnet är det som gör det möjligt för oss att successivt förbättra oss och dra nytta av det som inte var rätt. Snälla vänd om och träna upp minnet om det gått er förlorat. Memory? Någon? Säljs det spelet på Dollarstore?

Hur det gick sen? Klicka här!

7 kommentarer till “Dollarstore, dollar styr/ Det korta minnet & idiotiska manövrar…”

  1. Dollarstores VD skickade ju ut ett rejält kränkande mail till sina anställda där han uttalade sig hatiskt mot bland annat feminism och jämställdhet.
    Det här är ännu ett steg i hans ”befrielse” mot ord som hen och partier som FI.
    Han blir ju gärna kallas mansgris, enligt egen utsago.
    Ett riktigt tragiskt fall, med andra ord.

  2. Pingback: Del 2: Dollarstore, dollar styr/ VD:n Peter Ahlberg hör av sig – Mon ami Mió

  3. Pingback: Ett mörker & en ögonöppnare – Mon ami Mió

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.