En guldkantad lördag

Efter jobbet stundar liten-sömn-på-liten-kudde (hatar stora kuddar = får nackspärr) följt av dammsugning (gårdagens fest har satt sina spår) och toalett-stols-beställning. Jag har aldrig köpt en toastol förut och förundrad går jag in på olika sidor i jakten på den ultimata stolen. Hur ser den ut egentligen? Jag vet att den senaste trenden är att huk-bajsa och att det tydligen ska finnas toastolar som bara bygger upp två dm från golvet, men det känns för våghalsigt. Istället väljer jag en rak, enkel och lättstädad sak och försöker intala mig själv att detta är en investering och att den kommer att hålla livet ut.

Efter nytta kommer nöje och det blir kroppsskrubb följt av ansiktsbehandling och rakning. Hm. Inför Kanada-resan så lät jag ju skägget växa för att få till skogs-huggar-looken, vilket jag sedan rakade bort då jag kom hem. Vad ska jag nu hitta på? En mustasch är alltid galant, men frågan är vilken sorts. Den som slutar med en hipster-snurr? Den smala franska? Bonn-läpps-remsan eller vad?

Denna lördag har en utlovad guldkant, ja min man har bjudit ut mig på middag. Vart ska vi gå? Vad ska jag ha på mig? Hur ser min stubb-påbörjade mustasch ut egentligen? Hoppas ni också känner att er lördag blir guldkantad, vad ni än hittar på.

PS: Tack Ava för att du finns och för att du förgyller mitt liv via morgonsamtal och underbara sms. Jag har fått skratta så mycket idag och av skratt blir man snäll och fin. Amen.

2 reaktioner på ”En guldkantad lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.