Detox dag 4

Kroppen känns toppen igen och denna morgon infinner jag mig 08.00 hos Pt-Jimmy för vidare påbyggnad. Tjohej, nu är det bara att tänka goda tankar och hiva sig upptå!

#detoxday4 #liftit #workit #health #personaltrainer @ptjim #gym #fitness #wod

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Efter grönsaks-frukost-josen, efter träningen, efter sopp-lunchen, efter jobbet så stundar handla-mat-till-morgondagens-stormiddag + ett besök hos revisorn. Min ork är lika med noll då min bff Malinne ringer och bjuder ut mig på sushi-buffé = HALLELUJA. Sushi kanske inte räknas till kategori ”detox” men denna torsdag så är det just det jag behöver. Plus en Malinn. Plus lite kärlek och vänskap. Livet är gott. Amen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.