Dag 3 i Detoxträsket

Det är dag tre i detoxveckan (pågår 5 av sju dagar) och jag börjar redan längta efter sus och dus. Min kropp har dock hunnit återhämta sig efter färden och sömnen fungerar fint. Påsarna under ögonen har lagt sig och blicken börjar bli klar och skarp!

Efter jobbet så skurar jag lägenheten från topp till tå OCH lagar hälsosam mat (det blir fullkorns-bulgur kokt i grönsaksbuljong med en wok av vitlök, ingefära, champinjoner – som jag senare adderade 1 pressad citron, chili, soya, sesamolja, 1 tärnad tomat, stora räkor och dill. Sedan rördes allt ihop och serverades i soppskålar) Jag textar ett sms till Zeb som är på väg hem till middagen att ”Om DU vill kan du stanna på systemet och köpa en flaska vitt mitt-i-veckan-lyx-vin” Han svara ”nej”! Bara så där. Omg. Men det är bra. Man ska peppa varandra. Amen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.