En uppochner-dag

Det är en märklig söndag jag vaknar upp till. Inte en klassiskt bakis-söndag utan mer en uppochner-dag. Med största säkerhet rör det sig om att kroppen kompenserar gårdagens galej, ja se så fina vi var i går på vår gastro-Pride-kväll. Nille, Erique moi och Chaka-L (Ja vi mötte upp Zeb och Puck senare på kvällen)

Varken Zeb eller jag orkar göra frukost, istället så dricker vi kaffe och bestämmer oss för en cykeltur. Vi får mer kaffe hos Aidan och Emme, en kram av Zingo (Rob och Nille är på språng) och sommarens saft hos Jossie och Tobey. Livet vänder åter och det firas med Max nya supergoda burgare (klicka här) följt av lite sömn. 14.00 så har energin spridit sig mer och även om det är en uppochner-dag så kör jag ett PT-styrke-pass med Amoranda och försöker bygga upp istället för att bryta ner. PS: På hemvägen köper jag mig linschips och glass, för även om jag försökt vända dagen rätt igen så har jag bara lyckats rotera halvvägs.

 

 

2 thoughts on “En uppochner-dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *