Ett färgstarkt Pride & en blek Mió

Det är Luleå Pride men i år har jag tackat nej till att arbeta med festligheterna. Förra årets hårda arbete har satt sina spår och i år ämnar jag njuta istället. Jag har tagit mig två Pride-parks-turer och sett glada färgglada människor i högsommarväder, samt duktiga artister som tagit ton i stadsparken. Kvällens dragplåster är (hör och häpna) Lill-Babs och Peg Parnevik! Det var ett otippat val (jag är nog inte målgruppen för någon av dessa artister) och jag bokar istället middag med Chaka-L, Erique och Nille på Hemmagastronomi. Alla pratar om klubben som öppnar 23.00, men efter min 11 km språngtur idag så tänker jag mer att 23.00 betyder sängen. Börjar jag bli gammal? Börjar jag bli färglös? Jag får allt ta mig en resorb och gaska upp mig. Vad ska jag ha på mig, hur ska jag se ut? Igår gjorde jag mig fin och la en make-up med fräknar:

View this post on Instagram

#makeupformen #gaylife

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Som svar på det skrev min ”käre” make en facebooks-status som löd ”Finns det en stödgrupp för personer vars pojkvänner målar fräknar/ödem innan man ska gå ut på lokal? Tipsa mig isåfall” Jag säger bara RUDE! Sedan toppades denna förolämpning då min vän Marten frågade mig om jag hade rullat mig med en dermapen då han trodde att mina artistiskt lagda fräknar var sårskorpor!!!

Men jag skakar av mig dessa angrepp och nyper mig lite i min bleka kind så att färgen och energin ska komma åter. Jag boostar resorben med en Berocca, ja nu kör vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.