”Under är jag bar” MMMMM

Ibland känns det lite stressigt att kasta sig från jobbet rakt ut i kulturen. Lite trött så halkar jag dock ner i min stol för att som genom ett trollslag få ta del av en motrörelse. Charlott Lindmark och Mia Westin riktar i sin föreställning ”Under är jag bar” strålastaren på det kvinnliga könet och i 90 minuter får jag ta del av allt från könsherpes till fontänorgasmer.

De har bara två föreställningar kvar i Luleå (i morgon) men jag vet att de har några föreställningar i Stockholm i höst (googla dem OCH BOKA!!!) Man får skratta gott och man får även en bra anatomisk introduktion och funktion av det kvinnliga könet = bra för hela familjen! Heja Charlott och Mia för att ni kör den här fantastiska föreställningen = I loved it!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.