Bilder & spöken från förr…

Tiden går fort då man har roligt, men att det redan gått 16 år sedan jag (och paret) Pete och Rain jobbade i en bar på ”Kärlekslandet” i RFSL:s regi!! (Pete sände denna bild till mig igår) Omg vad unga vi ser ut och tänk att så här blek och tunn-armad var jag alltid förr. Vi hade på oss sexiga shorts och vi uppmanade folk att driksa oss direkt i dem och vi var så hotta att vi kom att bågna innan kvällen var över.

12651318_10154001812689363_236566770905022056_n

200px-Spöke,_av_alersIdag går jag på stan i minus 17 och känner starkt på mig att INGEN kommer att stoppa en endaste sedel i min täckbyxa. Jag tröstköper mig en värmande hämt-semla och en kopp kaffe på Unik och då jag vänder mig om så möter mina ögon ett spöke från förr. Det är häpnadsväckande att möta dessa maxi-konflikträdda människor som man haft i sin närhet förr, de som istället för att prata ut om vart konflikt-skon klämmer – klipper alla band och samtidigt lurar sig själva att de är starka och kraftfulla. Spöket panikstirrar snabbt åt ett annat håll och tror i sin enfald (som så många spöken just tror) att hon är osynlig.

Men jag ser att tiden sliter och att mörkret sätter skrynklor i spöklakanet och detta gör i sin tur att jag återigen blir påmind om vikten av att vara snäll och att strö kärlek runt omkring sig. Helt plötsligt känner jag det som om täckbyxan spricker av dricks och jag traskar med ett brett leende hem för att njuta av livet och en semla. Amen.

4 kommentarer till “Bilder & spöken från förr…”

  1. Pingback: Yoga weekend « Mon ami Mió

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.