Näringslivets Pris 2015

Kommer ni vem som vann det tyngsta priset i fjol på ”Näringslivets Pris”? Om inte klicka genast här! I år så fick jag vara vanlig deltagare, nja inte riktigt – jag fick ju även vara med och göra hår och make-up på Ane och Chrystella. Hur tjusiga blev de inte? (och här är de ännu inte ens ombytta!) Lyssna även här på en direkt rapport P4 från salongen.

IMG_7451 IMG_7463

Efter jobbet så sprang jag själv hem för att kasta på mig lite finkläder (vart finns medlet för att ge en pigghet, rynkfrihet och star quality?) och vips var det dags för den stora maffiga galan med typ 800 gäster.

IMG_7486

Det hela var FANTASTISKT även om det började lite suspekt då kocken kom fram på scenen och sa att om någon kvinna hittade ett ben i hans fisk så skulle de få en puss. Men om någon man gjorde det skulle de bara vara tyst och svälja. Menar han då benen eller..? (#gubbsnack #inte2015 #?) Efter mycket bubblande och skrattande så såg vi ut så här!

IMG_7536 IMG_7538

Kvällens vinnare då? Det var Mikael Hugosson och Li Thurfjell. GRATTIS!!! Läs mer här!

OBS: Skrev de något om våra hår? Japp = här!

– Tack alla som gjorde galan galen. I love you all!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.