Dagens lyft – Microneedling

Idag bjuder jag mig själv på en skönhetsbehandling, ja jag går på Spa of Sweden för att göra microneedling. 

1: Först börjar man med att smörja min mig med en sorts syra som dunder rengör huden.

2: Sedan tar Daniella i med hårdhandskarna och kör över ansiktet med ett sorts tortyr/ skönhetsverktyg som penetrerar hela huden och gör små hål i den. Det är inte skönt i pannan då det är ben under, men på kinderna så känns det inte så farligt. Tänk ”tusen nålar” fast i ansiktet. På mina solfläckar på kindkotorna kör hon extra länge för att få bort dem. På denna bild ser ni då hon gjort halva ansiktet, det ser lite brännskadat ut och känns också som att jag varit ute i solen utan solskydd på tok för länge.

IMG_2829IMG_2835

3: När ansiktet väl är ”vidöppet” så kommer denna ampull (full av nyttigheter) att masseras in.

4: Till slut läggs denna lugnande mask på för att ta bort det röda.

IMG_2839IMG_2844

5: Nu får jag inte motionera eller smutsa ner mitt påkostade ansikte, nej i 48 timmar så ska jag nu vara varsam. Om tre timmar så ska det tydligen inte synas något av det ”irriterade” nej nu kommer jag att framstå som en skönhet. Can´t waaait!

1 reaktion på ”Dagens lyft – Microneedling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.