Näringslivets Pris 2014 Luleå

Så var det då äntligen dags, dags för den stora dagen och ”Näringslivets Pris” där jag och Sax & Maskin blivit nominerade i den tyngsta klassen, i ”Årets Företagare”. Själva evenemanget ägde rum i vår stads nya byggnad ”Luleå Energi Arena” och där bjöds vi först på VIP-mingels champagne innan det var dags för oss nominerade att gå in i ett publikhav (typ 800 matgäster) på en röd matta och motta applåder. Sedan hände allt som i ett töcken, ja jag var så nervös hela tiden. Men maten av kocken Paul Svensson var gudagod och vinet som serverades till var superbra. Vilken stämning och vilken galastämning!

DSCF8252DSCF8266

DSCF8269DSCF8260

Kvällens överraskningsgäst började på A och slutade på gnes. I love her!

DSCF8273

DSCF8268 DSCF8267DSCF8277

Priserna delades ut allt efter som och här ser ni alla vinnare som var innan min kategori och här kan ni läsa mer om evenemanget. Nåväl. Hur det gick då? Den 4,4 kg tunga trofén ”Järnbalken” kom att i den tyngsta kategorin ”Årets Företagare” att delas ut tiiiill:

Jag blir rörd bara jag tänker på det här nu, dagen efter. Det var som ett hav av applåder bar mig fram på scenen, ja vad kan man annat bli än alldeles tårögd. Läs den fina juryns motivering här och till alla er som vart inblandade i denna afton, samt mina bordskamrater – I love you!!!

bild 4

6 reaktioner på ”Näringslivets Pris 2014 Luleå

  1. Jag bara visste att du skulle vinna…..Jag började grina när ditt namn ropades upp . Jätte kul! Stort grattis Mió för att du gör jorden till en vackrare plats att bo på! Hurra,hurra,hurra !!!

  2. Pingback: Mon ami Mió

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.