Inga nazister på våra gator!

Och så kryper ondskan fram i skydd av mörkret. Ja det är väl där den egentligen känner sig modig och stor, det är där den hetsar sig själv att växa till en svart vrede som nu manifesterats. En nazist flagga hissas i Luleå av någon/ några och klumpen i halsen vill liksom inte släppa. Vem kan göra nåt sånt här? Vad gör man åt sånt här? Var är föräldrarna, eller är det föräldrar som gjort det här?

Petersenskan skriver förnuftigt om saken och det är dags att välja sida. Det här är inte ett Luleå som jag vill ha, det här är hets mot folkgrupp och jag vet att om ett lillfinger ges så huggs snabbt armen av. Klicka på denna klassiska bild och läs mer om vad som hänt.

original

2 reaktioner på ”Inga nazister på våra gator!

  1. Skriv en kommentar om du vågar. Så provokativt! Skulle det vara farligt?
    Kan den modiga tanten så kan vi väl alla, eller hur? Ställ upp för demokratin och människovärdet. Annars är man ju bara en lort!

  2. Nej jag vet Nils-Gunnar. Jag har försökt få bort ”om du vågar” skriften, för det ska ju inte vara farligt att skriva.
    Den modiga tanten kan (även om jag undrar om det är lagligt att slå någon) och du och jag kan. Ljus övervinner alltid mörker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.