Sax & Maskins pokaler

Jag får frågan om hur många gånger vår salong ”Sax & Maskin” (Sveriges bästa salong) kammat hem vinster och jag sätter mig ner och försöker klura ut årtalen på detta. Hm…IMG_6074

Få se nu, det började med salongen öppnade 1997 och att jag vann tävlingen ”Kvinna -97” och Nichlas Wahlgren var konferencier. Har jag något kort på detta? Jag måste fråga min modell Carina om det. Min syster Bec mailar mig en bild (dessvärre usel i upplösning) så jag 1999 vann ”Milleniebrud” med henne som modell. Se så cool hon såg ut då!

Om ni klickar på Bec så kommer ni till vår lilla nyuppdaterade vinst-CV.

Ganska imponerande va?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.