Vardag i Nice

Den här torsdagen är det blåsigt i Nice och vi bestämmer oss för att vara husliga istället. Hålen efter den gamla AC:n får denna dag spackel på sig och jag tänker hela tiden på att jag tjänar 40000:- på detta, och på vad jag ska spendera denna förtjänst.

IMG_5120IMG_5123

Jag letar soffa/bäddsoffa, lampa och nya stolar till bordet, ja det borde väl 40000 räcka till? Ja så här såg det ut förut, men AC-gubben måste ha slagit sönder min vackraste lampa i världen och nu pågår jakten efter en ny. Soffan är fin men det skulle vara smart om den kunde rymma två sovgäster och stolarna jag fixat hit (Kartells klappstol) är cellulitframkallande. Jag finner en soffa som uppfyller kraven och de på antikaffären säger att det är nytt tyg och ny madrass i denna designsoffa.

IMG_5126IMG_5127

Tyvärr så visar det sig att varken tyget eller madrassen är nybytt och vi måste leta vidare. Sen finner jag en lampa som mannen vill ha 9000:- men även det känns för dyrt då vi pratar design-antikt/ man vet inte hur länge elektroniken håller. Suck suck en sådan vanlig vardag man kan skapa sig då….

Ikväll ska vi upp och hälsa på våra grannar Andrinne & Avier, ja då blir det något nytt som händer. Can´t wait!

PS: Jag hoppas inte min moder Sybille ser mig då jag spacklar för hon är ett monster i petighet när det gäller all fort av renovering. Allt måste göras minst lika bra (helst bättre) än en utbildad hantverkare och jag skulle aldrig tordas säga att vi först tryckt in en bastu-sitt-lapp i hålet innan vi påbörjade igentäppningen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.