Melodifestivalen 2013. Delfinal 1

Först. Är det nåt fel på ljudet eller ska det låta så här dåligt?

704x396(ByMaxScale_TopLeft_Transparent_True_True)

1: David Lindgren: Lika propert klädd som förra året. Lika gullig och frikyrklig som förr men med en svagare låt är i fjol. 2 poäng från mig. Andy, Zeb, Granat och Magno ger honom 3. Kommer säkert att gå vidare. Totalt: 14 poäng.

DSC_2197.JPG

2: Cookies & beans: OJ så bra det lät. Otippat. Jag ger dem en 4, det gör Mango och Andy med. Zeb ger dem 3 och Granat 5. Hejja till 20 poäng.

20130201_KARLSKRONA_026

3: Jay-Jay Johanson: Jag älskar Jay-Jay. Egentligen. Men passar han i detta forum? Njaaa… Jag skäms då jag ger honom en 3, för jag vill i mitt hjärta ge honom en 5. Andy, Granat och Mango ger honom en 2. Zeb en 1. Ojoj. Du är sååå ute. 10 poäng.

gosadansen-mary

4: Mary Diayes: OMG. 1 poäng från mig, Mango, Granat och Andy. 0 från Zeb. Sååå hemskt! Totalt 4 poäng.

Erik+Gadd

5: Erik Gadd. Jag känner inte igen honom. Är han lik skådespelaren i Sideways? Är det botox de-luxe?  Jag ger honom en 4. Det ger Granat, Andy, Mango och Zeb med. Oj! Vinner Erik? Jag gillart! 20 poäng. Samma totalsumma som C&B.

yohho_1082808a

6: Johio. En skön manga-dockskåps uppenbarelse även om jag inte gillar låten. Nej jag har aldrig vart svag för glamrock. 2 från mig och Granat. 0 från Zeb och Andy. 1 från Mango. Bara 5 totalpoäng från oss – Ojoj. Men barn & ungdomars röster räknas. Hen kommer att blir farlig i finalen.

annajarvinen650

7: Anna Järvinen. Eller var det Stina Ekblad? Men? Har en frisör ens vart inblandad i detta? Det här var väl inte rätt forum? 0 från mig och Zeb. 2 från Granat. 3 från Andy och Mango. Min kompis Sun tror att blott hennes finska farmor kommer att rösta på henne, men jag tror den kommer att funka på radion här framöver. 5 totalpoäng.

caisa

8: Michael och Caisa:  3 från Andy och Granat. 1 från mig och Mango. 2 från Zeb. Boooring!

– Vad tror jag då? Eric Gadd och Cookies & Beans? Vad tror ni? Johio till andra chansen? Bäva…

PS: Varför sminkar sig unga och söta Gina så? Hon ser ju ut som Svennis fd Italienska fruntimmer. Ta vara på dig.

 

1 thought on “Melodifestivalen 2013. Delfinal 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *