som en dröm

Hemma hos oss i Sverige så har vi det otroligt vackert och funktionellt. Det hindrar mig inte från att drömma om andra lösningar och en liten sida av mig kan gå ingång på den asiatiska touchen.

SEN – så dyker denna bild upp och då får jag en flashback från då jag var liten, då pappa hade snickrat sommarstugans vardagsrum färdigt. Då var det en tjock furu-platå som låg i en vinkel, på den hade vi klätt en madrass och slängt på några kuddar. Fattar ni, att ligga där och se ”Sommarmorgon” var toppen. Kanske var den sen för djup för att sitta och ha kafferep, vad vet jag – men det kan man väl ha i köket? Njut av bilden:

PS: Den urtjusiga stolen har Charles & Ray Eames gjort. Klicka här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.