Som en saga i Sunderbyn

Det är onsdag och efter jobbet så susar i ut till min pudel Javas (info: numera bor Java på ett ålderdomshem i Persön) kennel. Där är det fortfarande sommar, där blommor det och där susar myggen. Robban och Christina tar emot oss med öppna armar och bjuder på hur mycket palt som helst. Jag äter tre stycket, Zeb fem…

Givetvis får jag en stor pudlellängtan. Det är som om storpudlar och jag är inställda på samma våglängd. Ja jag tror att jag kan kommunicera med dem bara med tankar, de verkar lyssna och jag är aldrig rädd för en storpudel. Kolla hur snygga de är (Kolla även hur snygg jag är)

Sunderbyn ligger inte långt borta, men ändå känns det som om man är i en annan värd. Där finns det underbara gårdshus för både människor och höns, ja det känns som i en saga.

– Tusen tack för att tog hand om oss denna kväll. We love you!

 

3 thoughts on “Som en saga i Sunderbyn

  1. Tack kära vänner för att ni förgyllde vår kväll.
    Jag har den stora förmånen att bara umgås med vänner som står mig nära, och ni är en av dem.
    Ni är alltid välkomna åter!

  2. Tala om att jag förstår dig , är en av dom goda vännerna som liksom du får njuta av detta härliga . Leve Christina och Robban med familj !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *