Tack

Jag vill bara börja med att tacka Mango som lett yogakursen med sådan skicklighet att man häpnar. Vilken fantastisk gåva du fått! Vid sin sida hade han ju god backup av sin man gull-Granat (som man inte kan göra annat än att älska), som i sin tur hade sin bästis Zuz (från Rom) vid sin sida. Även hon var sprudlande fin och hon tog denna underbara bild!!!

Tack Eva som anordnade kursen och Le Loft och Fit Studio, ni är bäst, och tack till alla med-yogisar – ni var kanon. Hoppas familjen 7sson tar sig hem och tack för presenterna ni lämnade kvar till oss! Ja just det, tack Granat och Mango för era fina presenter också. Tänk så bortskämd jag kommer att bli…

Tack Gud. Amen.

2 thoughts on “Tack

  1. Men Mio, har du dumpat Sebbe? Vem är den vältränade chokladkakan till höger på bilden? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.