Eurovision Song Contest 2012

Den pirrande kvällen till ära så blev vi bjudna till Top-Model och Jean på Schlager-fest. Där blir man alltid bjuden på god mat och gott sällskap.

Det var aldrig osäkert för mig, men för vissa (jag kan t.ex räkna upp namn som MANGO och LÅNGPÄR så var det långt ifrån säkert. Dessa båda herrar trodde på de tandlösa pensionärerna från Ryssland. Förrädare! Låt oss ta en titt vem som hade rätt…

– Tusen tack Top-Model och Jean för att ni tog hand om mig och gödde mig och stillade mitt schlagersinne! I love you.

6 thoughts on “Eurovision Song Contest 2012

  1. Du frågade hur jag trodde det skulle gå. Jag sa att jag trodde att de ryska gummorna skulle vinna. Du frågade mig aldrig vem som jag skulle se som vinnare. Kalla mig inte förrädare. Nu måste jag staffa dig.

  2. Åsa gav mig sjukt bra skvaller som hon såg, hörde och kände… back stage i Baku, men nu blir det ingen rapport av detta.

    …men jag kan avslöja en smaskig gayromans mellan 2 länder (DRAMA, vem som var mest diva och vilka som tyckte att Loreen var en sopa…

  3. hhhhhmmm
    Så lätt är det inte i livet.
    Oj, vilket smaskigt skvaller jag ha….. jag spricker snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *