Divine upphöjt till 2 + en annalkande klädångest

Det här är bilder från Met Gala, där Karolina Kurkova och Gisele Bundchen fullkomligt BLÄNDAR mig med sina kreationer. Mon dieu. Själv ska jag på uppdressad fest på lördag då Ava och Top-Model firar sina födelsedagar och just nu våndas jag över vilken outfit jag ska skrida iväg i. Detta meddelande fick jag:

Häng med oss ut och fira vår födelsedag. Vi tänkte oss en bit mat i glada vänners lag. Vi möts upp på X för en drink kl 18.00. Sedan går vi vidare till X och äter.
Klädsel: Snyggaste blåsan, stiligaste kostymen. Ju mer glamoröst desto bättre:)

3 thoughts on “Divine upphöjt till 2 + en annalkande klädångest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.