Det här med att bli stor

Vad gör jag/ vi egentligen för att mina/ våra barn ska växa?

1: Minstungen min får just nu bannor när han lånar bilen och inte lämnar tillbaka den på utlovad tid. Jag tror det är viktigt att vi håller de löften vi ger och att vi lär oss att ringa och berätta om det kört ihop sig. PS: Det låg en snus, EN SNUS på golvet i baksätet. Visserligen en potionsförpackad sådan, men lika äcklig som en blodig tampong tycker jag. 

2: Mellandottern får en liten lista på ”bra” och ”dåliga” inköp, jag det är rätt skrämmande att titta in i hennes kylskåp ibland. Bra = Köttfärs, Kycklig, sallad, frukt. Dåligt = Halvfabrikat, Pommes Frites, Ketchup, sockerbitar (SLUTA ANVÄNDA DET I TÉET NUUU!!!)

3: Äldsta sonen… Nu får jag fundera här. Har jag uppfostrat honom klart? Varför kommer jag inte på något att skriva om/ till honom? Betyder detta i sin del att han är klar med mig och att han kommer att sluta ringa och aldrig mer besöka mig? Kommer jag nu att bli gammal och hamna på ålderdomshem och bli klädd i kläder från Ellos katalog.

– I love you Aidan, Armand & Amoranda.

 

9 thoughts on “Det här med att bli stor

  1. Här måste jag slå ett slag för Cellbes! Resår, osynlig, i midjan på de strykfria byxorna.

  2. Jaa du , hur skulle man ha gjort för att vara riktigt säker på att man gjort rätt med barnen. Vad lättälskade de var som små söta gossar, men Herregu vad man fick ta i för att orka älska dem när de befann sig i tonåren, minns jag. Vad jag längtar efter dem nu när de bor i Söder- och Svealand och oroar mig för att de jobbar alldeles för mycket (enligt mitt pensionärsmått)och kanske inte äter ordentligt, uj , uj och inte ringer de så ofta heller. Har de inte behov längre av ”mammatid”?? Ja, ja visserligen har två av dem egna barn och där får man ju mycket bonus: ”Du är min sötaste, bästa farrmårr i hela världen”. Ja du MIO du har ju chans att bli farfar….de är fint det. Men, 1. de är klart att man inte ska tappa snus i pappas bil. 2.Vad faan har du att göra i hennes kylskåp, va?
    kollar din mam/pap ditt kylskåp? 3.Du får väl ringa och hälsa på själv då

  3. Nu får herrn allt lugna sig 🙂 fiskleverans kommer endast på fredagar till hemmagastronomi. Och det har ju inte hunnit vara någon fredag sen sist 🙂 var jag mest misstänkt ?!! Jag skulle Aldrig! Jag är uppfostrad och klar 🙂 att skräpa ned är fult , det fick jag lära mig i tidig ålder 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *