Återblick: Sista kvällen i Paris avec Lidwine

Jag drabbas av en längtan att återvända till Paris där vi sista kvällen fick återse vår finaste Lidwine.

Vet ni inte vem det är så klicka här! Ja vårt möte i julas har fött mersmak, så det kändes underbart att få dyka upp på hennes territorium. Hon äger en otroligt mysig lägenhet i Paris som känns så arty att man blev superglad!

Hon bjöd oss dessutom på en Indisk / Lidwinsk gryta som var underbar och som dessert så satte hon in ett äppelkaka i ugnen. MEN då jag tvingade oss att ta en gruppbild så hände det konstiga att den började brinna! Vi stod som handfallna och stängde luckan medan Zeb funderade på om vi ska slänga in en blöt handduk… Tack och lov så slutade det brinna och vi krafsade bort lite sot och dränkte den brända smaken med en gammal Calvados som hennes mamma hade gjort. Det kan vara det godaste jag druckit!

– Tusen tack Lidwine för att du skämde bort oss denna kväll. We love you! Vi ses snart igen.

PS: I Lidwines lägenhet så kryllade det av olika konstiga instrument så jag fick passa på att leka mig fram på både blåsbälgsorgel, cittra och harpa = helt otroligt. Vi tar en titt:

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.