Dag 3 – ”Den stora röra-på-benen-dagen”

Idag bestämde vi oss att shopping var förbjuden och att vi skulle ta en promenad runt här i San Francisco. Föga anade jag att detta skulle innebära en 8 timmar lång promenad i denna super-backiga stad!!! Nåväl, tillsammas med dessa vältränade herrar hann jag se massor av denna underbara del av världen, allt från Golden Gate-bron till Castro. Här kommer några bilder:

PS: Vi hann shoppa ändå!

 

1 thought on “Dag 3 – ”Den stora röra-på-benen-dagen”

  1. Shit va kul med just trollkarlen från Oz. Hur var det? Fick ni göra rörelser också och ljudeffekter? Detaljer please. Jag ser en drive in bio i Lule till sommaren med just lite sing along. Jag tror Norrbotten behöver det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.