Efter lite om och men….

Även om vi var uppe väldigt tidig, även om våra flighter kantats av ADHD-skrikande barn, även om Granat och Mango uppgraderades till 1:a klass men inte vi, även om jag fick ett migränanfall och fick köa till de äckliga flygplanstoaletterna för att få spy med jämna mellanrum, även om missade anslutningsflyget från Chicago till San Francisco (beräkna alltid tre timmar för ett byte på denna ineffektiva flygplats / undvik den om du kan) så är vi nu framme. HURRA!!!

Granat har fixat in oss på lyxhotellet W-Hotel och det är sååå fantastiskt och snyggt / jag är så tacksam. Nu är klockan här sent om kvällen, men min svenska klocka är pigg och alert. Bäst ändå att försöka finna lite sömn för morgondagen lär vara späckad med äventyr. Må gott!

3 reaktioner på ”Efter lite om och men….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.