Andra & Sista Chansen

Detta var dagen innan min födelsedag och eftersom det var ”andra chansen” på Melodifestivalen så beslöt jag mig för att samla ihop några vänner och se på teve och samtidigt fira mig en smula. ”Andra chansen” för the leftovers och sista chansen att möta mig innan jag gick in i en annan ålder. Ja det gäller att gripa efter alla möjligheter att ha fest. Som tema hade jag skrivit SMINK eller något som glittrar / sticker i ögonen på folk. Det blev lite si och så med temat, men jag är mycket nöjd ändå. Själv så hade jag blandat min favvoskugga av brons och turkost och hade på mig min vintage Dior tröja som jag köpte i L.A. Fint va?

Givetvis var Ava och Zeb vid min sida. Zeb i käck röd fluga och Ava i en fräsch 80-tals look med axelvadd.

Vi började med att tömma tre flaskor champagne och äta dessa OTROLIGT GODA SNITTAR som jag köpt på ”Hemmagastronimi”. Det är ett tips till er alla, ring in en beställning till dem så står ett fat och väntar på dig då du slutat jobba. Lyx = javisst. Jag är lyckligt lyxig.

Oloph (som hade tänkt komma som transa, men ångrade sig = bu. Men fint sminkad runt ögonen iallafall) och den alltid lika tjusigt sminkade Top-Model. Numera i hyperblont hår, ja 09.00 så påbörjades frätningen.

Padaaa. Så här tjusig såg tårtan ut. Visst är den helt otrolig? Det är Sockerbagerskan som skapat den. APPLÅDER!!!

Här ser ni ett par nya ansikten. Det är ett par gamla vänner till mig som dykt upp igen och det var så kul att träffa dem igen. Malinne (stilikon) & Kristo (om jag inte minns fel nu så är Kristo Tom Hanks son) Helt underbara!

I en gudomligt skimrande klänning så skred Petersenskan in och Pjodor bar en mycket vacker kostym. Så mycket grannlåt att ögonen tårades!!!

På nåt sätt så la jag sedan undan kameran och jag tror att vinet kom emellan. Men Yen och Medelhavsmannen kom ju också på festen och de var grannare än någonsin. Förlåt att ni glömdes bort.

– Tack alla vänner för att ni kom och skålade in mitt åldrande. I love you!!!!

1 thought on “Andra & Sista Chansen

  1. Tack för en trevlig afton. Snittar to die for och en tårta som jag länge kommer att drömma om!
    Puss och grattis på din dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *