Fredag

Fortfarande inget nytt om varför wordpress/ min blogg strejkar. Nu har jag satt lite folk på att se över den, men det är ju helg och fler än jag vill ha roligt.

I går kom finaste Lidwine hit från Paris. Vill ni veta vem det är så klicka här! Jag hämtade henne efter jobbet och vi hade lagat en väldigt svenskinspirerad måltid med köttbullar (visserligen fyllda med rosmarin och plommon) och potatismos (upphottad med gulbetor, palsternacka och västerbottensost) och satt och surrade hela kvällen. Fantastiskt!

SEN hände det som bara händer typ en gång per år (men ibland slår det till flera gånger på raken) nämligen en migränattack. När jag tittar tillbaka på gårdagen så förstår jag att det var en bra dag att komma på, då jag klev upp vid 06.00 och åkte till gymmet för ett pass, sedan jobbade fram till 18.00 och sedan gäster + rött vin. Det var inte mycket vin men alla dessa ingridienser blommade ut ett anfall som startade 03.00. Eftersom jag inte först hittade tabletterna så fick jag hålla huvudet under iskallt vatten. Min Gud vad min nya dunfyllda kudde började lukta illa efter det… Vid 05.00 hittade jag en gömd migräntablett och inte för att jag kunde häva förbannelsen, men jag kunde mildra den.

Nu sitter jag här, med en halvfungerande blogg och ett bultande huvud. Allt kan sannerligen bli bättre!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.