bakissyssla

Det gäller att klämma ut det mesta av varje dag. Denna dag är visserligen (tack vare gårdagens fest) svår att utnyttja till fullo, men det hindrar mig inte att försöka. Efter en rejäl frukost på Uni:k med mina vänner så ger jag mig i kast med världens kanske tråkigaste uppdrag = skjortstrykning.

Det tar två timmar, men nu hänger de där, fina och blanka. Ja nu blir jag sugen att skjortklä mig minsann. Varje gång då jag i hast ska klä mig galant så sveper alltid mina ögon över den sorgligt skrövliga skjortsamlingen. Sveper förbi, mot T-shirt lådan. Ja jag ids aldrig stryka då jag är i stress.

Oj vad duktig jag är. Jag kommer nog att få en pizza till middag för att jag är så här bra.

1 reaktion på ”bakissyssla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.