det var en lördags afton…

Vi jobbar denna lördag. Ja på något sätt så har vi vant oss vid att antingen resa tokmycket eller så jobba 6-dagars-veckor. Denna dag så förbarmar sig våra fag-hags över oss och bjuder oss på middag då vi släpat oss hem efter jobb. Chaka-L gör räkdumplings liksom till en hyllning till vår N.Y resa som vi fyra gjorde tillsammans för några år sedan. Låt mig dock säga att dessa dumplings var OTROLIGT mycket godare än de vi tidigare undfått smaka.

Som dessert har Ava von Cava kontrat med en jordgubbs och passionsfruktspaj. Mmmm. Vi äter. Vi äter och dricker. Vi äter och dricker och står på Zebs stairmaster och äter och dricker och mår prima.

Vi pratar om det som är i antågande. Om sköna Hawaii och om den rätta… tro mig ni vill inte höra om något mer. (t.ex: Vi äter och dricker och tar nakenkort på mig i T-shirt och högklackat)

Tack mina vänner för en underbar lördagsafton och förlåt om jag sluddade till mig en smula. Puss puss.

2 reaktioner på ”det var en lördags afton…

  1. Tack för en toppenkväll, trots att min kaka ser ut som en pizza så var den väldig god…eller hur? :))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.