Den där Mary & Dandy

Det här är Dandy och Mary. Kommer ni alls ihåg dem? Knappt jag heller. För lite mer än ett år sen (tror jag) så emigrerade de till utkanterna av Stockholm för att söka lycka och rikedom. De fann den! MEN, denna kväll så samlade de alla sina gamla vänner på Bistro Norrland för storkalas.

Jessique & Oloph var där och Ava hade gjort en fantastisk hårkreation på  Madam Jessique. Grrr!

Anna (det gick ett rykte om att hon var småväxt under kvällen, men jag vet inte?) och Chaka-L. På något sätt så har Chaka-L fått ett beautypeak på sistone. Varje gång man ser henne nu för tiden så ser hon strålade ut. Håret, klänningarna OCH hennes svindyra skokollektion hjälper hennes framfart.

Kvällens hetaste killar. Feber eller inte, Zeb och moi var på plats i klackiskor.

Sköna Lucy och Ava är bubblande verbala virtuoser och får man dessa damer som bordskavaljerer så är kvällen räddad. Tack alla nämna (och onämnda, ja bordet var långt så jag hann inte med alla) för en otroligt god afton. Min musselförrätt och entrecote-varmrätten var supergoda. Denna morgon har jag magknip för den goda tryffel-bea-såsen, men det var den värd.

– Kom snart åter Mary & Dandy. Ni fattas oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.