the ultimate Pink

Ava von Cava letar rosa färg att måla om sitt vardagsrum.

Själv så är hon inne på färgen ”Barbie”, men jag känner mig osäker på allt som har med tuggummi att göra och försöker peppa henne att gå en ton mörkare till färgen ”Sockervadd”. Helst vill jag att hon ska måla om det till samma färg som mina nyinköpta pioner, men det blir ju inte så lätt.

Har du något tips på en underbart asiatisk klang av rosa?

4 thoughts on “the ultimate Pink

  1. Det var de finaste blommor jag sett på länge. Helt underbara. Lyllo er som får ha dem nära blick oh näsa. Jag nöjer mig med bilden och låtsas att min tomatplanta skall slå ut i denna prakt någon gång i juli. Lura dig själv och bli lite lyckligare.

  2. Ang pretty in pinks vardagsrum. Ett besök i en färgaffär med grym personal borde väl den ultimata rosa färgen trollas fram. Se bara till att butiken har espressomaskin och personal som kan ge dig full service i minst 1 timme.

  3. Jag skall måla den finaste rosa färgen som finns! Mió, dina ögon och din smak skall följa mig i den rosa djungeln på näramanste färgbutik..där skall vi se till att personalen bjuder på full service och champagne såklart 🙂

  4. Hej,

    Farrow & Ball har bra färger som innehåller mycket pigment. Designers Guild Paint har också fina toner ex. den rosa ”Hibiscus.” Vad man ska tänka på är att man ofta ser färgen på en liten provbit därför kan den färg man valt verka överväldigande på en större yta. Mitt tips är att köpa en liten provburk och måla upp på ett A-4 eller större ark. Då har man även möjlighet att se hur färgen ter sig i olika ljus genom att fästa arket på de olika väggarna. Försök även att hitta miljövänliga färger så långt det går.

    Lycka till!

    Jessica P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *