Söndag med Jean & Top-Model

Ibland så är söndagen bara en lång startsträcka till måndagen. Inte idag. Nej vi blir bjudna på middag till underbara Jean & Top-Model.

Det blir urgod risotto med ungsbakad lax. Herregud så gott. Till det vin och sallad. Himlen. En söndag till råga på allt.  Vad finns att inflika?

JO Igår natt så skrev jag en ny facebooksstatus som löd ”önskar sig gay-best-friends till julklapp”. Alla hade läst den. Jag korrigerar. Med den menar jag inte att jag vill byta ut de vänner jag redan har, nej ibland vill jag bara addera någon snarlik homosexuell man som man kan spegla sig i en smula.

Någon som Andy (jag kan inte glömma vår fantastiska shoppingdag på Abbot Kinney Road / alla drinkar. Någon som Yoga-Mango, ja St Tropezmötet var otroligt. Är det för mycket begärt? Jag har kanhända ett handikapp med straight män i grupp, jag har svårt att hänga med i snacket. Det innebär inte att det är något fel på konversationen, det är bara jag som inte alltid har så många referenspunkter.

Tack mina dyra straighta (”straighta”) vänner Jean, Top-Model, Chaka-L, Ana och Ava för att ni gjorde min kväll så vacker. Ni lyser, jag blir upplyst. Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.