En spektakulär afton – Årets Frisör 2010

Vi jobbar halv dag denna fredag. Sedan kastar vi oss på planet till Stockholm, finner en loge på Berns Salonger och svidar om. Sedan slappnar vi av i den grandiosa baren. Behöver jag inflika att vi på Sax & Maskin ( Zeb, Git (Brigit), Mió, Ia (Frida) & Lola (Erica) är urtjusiga)?

Vad står på, kanske ni undrar? JO det är årets största frisörtävling idag nämligen ”Årets Frisör 2010”. Av tusentals bidrag så har Zeb och Lola (Sebastian & Erica) gått vidare i var sin kategori. Zeb i ”Årets Herr”, Erica i ”Årets nykomling”. Det är helt makalöst vad bra vi är!

Tillsammans så slår vi oss sedan ner i den stora grandiosa matsalen och får en tre-räters-middag och vin. Mmmm-akalöst! Sedan blir det dags för prisutdelningen. Zebs bidrag räcker inte hela vägen fram till seger, men att bli nominerad är en silverplacering i sig, så vi njuter. Sedan är det ”Årets nykomling”:

Tack kära världen, tack juryn, tack Gud för att det går så bra för oss. Tack för att Lola (Erica) fick vinna detta enormt stora pris!!! Jag känner värme ändå från tårna och upp.

Det serveras mycket dryck denna kväll. Be för oss att vi inte fördricker oss….

6 reaktioner på ”En spektakulär afton – Årets Frisör 2010

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.