Adrenalinbehov

Har just kommit hem efter att ha sett den fantastiska filmen ”Inseption”. Det är bara att kapitulera, I loved it! Inte lika orgasmframkallande som när Trinity i Matrix 1, kastade sig genom luften och in genom ett fönster kanske, but good enough!

Eftersom jag är emot knark så måste jag nu stilla mig på annat sätt. Kan detta vara något?

Wanted var ju en besvikelse, men detta kanske blir något ändå? Någon som vet?

1 reaktion på ”Adrenalinbehov

  1. Angelina ja… jag vet inte vad jag skall tro. På något sätt har jag svårt att komma ifrån att hon är ANGELINA och ta henne på allvar. Jag hoppas på Salt, men jag förväntar mig det värsta. Då kanske jag blir positivt överraskad om jag har tur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.