Veckans filmtips – A Single Man

Ja så var det då ÄNTLIGEN DAGS. Äntligen fanns den att beskåda, Tom Fords eleganta film ”A Single Man”. Men ett sorgset filter av sepia, med ett färgbrus av hopp och erotik och med dödens blekhet så möter den mig. Med ömsom halvbånge, ömsom tårar så ser jag Colin Firth tvaga bort idiot-tönt-bög-stämpeln han fick av ”Mamma Mia” och istället avancera till Oscarshöjder. Julianne Moore är en bikaraktär som faghag OCH det dyker även upp ett typ bekant ansikte i vit angoratröja. En yngling så bekant att jag fick kolla upp honom. Gissa vem Nicholas Hoult är? Klicka här om du vill veta det!

2 thoughts on “Veckans filmtips – A Single Man

  1. Det är samma gäng som gjort underbara serien Mad men som ligger bakom rekvisitan i A single man….bara det gör det värt att se A single man…

  2. lägg av!!! 😮
    e det verkligen han den lille pluttisen som var med i filmen med hugh grant!?!?!+ :O
    ser ju snygg ut ju!!! jösses!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.